Mistä meidät
on tehty

FoxRail Logistics Oy on 2021 perustettu logistiikka-alan yritys ja samana vuonna yritys sai myös rautateiden turvallisuustodistuksen. Turvallisuustodistus antaa yritykselle mahdollisuuden tehdä rautateiden vaihtotöitä kaikilla Suomen ratapihoilla. Yrityksen tämänhetkisenä toimialueena on Pohjois- ja Etelä-Karjala sekä Kymenlaakso. Yritys tuottaa purku- ja lastauspalveluja, projektilastauksia, varastointi- ja huolintapalveluja sekä rautateiden vaihtotöitä.

FoxRailissä työskentelee yrittäjän lisäksi 12 työntekijää, joista jokainen tuo oman osaamisensa, luonteensa ja huumorinsa kautta väriä työntekemiseen. Yhdessä tekemällä ja asioista avoimesti puhumalla, homma toimii, niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Avoimuus, rehellisyys, luottamus ja huumori ovat asioita, joita meidän työyhteisössämme vaalitaan. Nämä myös ohjaavat omalta osaltaan yrityksen päivittäistä tekemistä.

”Tyttäreni piirsi sen muistaakseni 5-vuotiaana. Kettu juontaa juurensa avovaimoni edesmenneen isän ja samalla logistiikka-alan oppi-isäni sukunimestä Kettunen. Kunnioituksena Kaukon opetuksille ja opeille yritykseni nimeen tuli Fox.”